jak dobre znas us5 udelej si test!!

4. února 2011 v 17:38 | l

jak moc dobře znáš us5-test

22. 9. 2007
1. Kdo málem musel ze skupiny odejít? a) Richie b) Izzy c) Jay
 2. Jak se jmenuje Mikelova holka? a) Lena b) nemá holku c) Joanna
3. Kolik ma Izzy celkem tetování? a) 10 b) žádné nemá c) 17
4. Jak se jmenovala Richieho kočka? a) Sweethart b) Kate c) Killercookie
 5. Kdo je ze skupiny nejstarší? a) Jay b) Chris c) Mikel
 6. Kolik je Chrisovi let? a) 17 b) 18 c) 20
7. Čím by byl Jay, kdyby nebyl v US5? a) byl by zedník b) byl by herec c) psal by texty písniček pro ostatní skupiny
8. Jak se jmenuje Chrisův brácha? a) Daniel b) má jen sestru, bráchu ne c) Justin
9. Kolik měl Izzy vážných známostí? a) 10 a víc b) 6 c) 2
10.Čím je Chrisova maminka? a) učitelkou b) právničkou c) prodavačkou
11. Nejlepší Richieho kamarád z US5? a) Mikel b) Chris c) Izzy
12. Jak vznikla skupina US5? a) jsou to bratři b) z reality show Big In America c) jsou to kamarádi ze základky
Teď si zkontrolujte vaše odpovědi a za každou zprávnou odpověď si započítejte 1 bod. A nepodvádět:))) 1. a), 2. c), 3. c), 4. c), 5.a), 6. b), 7.c), 8. b), 9. c), 10 a), 11. b), 12. b)
12 - 10 bodů Tak ty se fakt vyznáš! Je vidět, že se ti US5 líbí stejně jako nám a jsi jejich velkej fanoušek! Jen tak dál!!!
9 - 5 bodů O US5 nevíš sice úplně všechno, ale na co taky. Máš základní informace a to bohatě stačí!
4 - 0 bodů No, popravdě řečeno moc velký přehled nemáš, ale to nevadí. Stačí se kouknout na náš blog!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama