Únor 2011

us5 a tokio hotel

25. února 2011 v 17:58 | l

us5 fotky obrazky :)

14. února 2011 v 20:55

us5 obr

12. února 2011 v 20:48 | luca

us5 na fecu

6. února 2011 v 18:05 | l

Informace

Informace:
První ČESKÝ a SLOVENSKÝ fanclub skupiny US5!!!!

Toto se líbí 49 lidem

Tato stránka se nikomu nelíbí.

First Czech and Slovak US5 fanclub

To se mi líbí

  • First Czech and Slovak US5 fanclub + ostatní
  • Pouze First Czech and Slovak US5 fanclub
  • Pouze ostatní
First Czech and Slovak US5 fanclub

First Czech and Slovak US5 fanclub
Tak abych upřesnila o co na téhle stránce půjde. Jak jsem nazvala tak jsme první český A slovenský fanklub. Dá se říct, že jsme možná i první oficialní dvoustátový fanklub. Nemůžeme se tak nazývat veřejně, protože US5 mají svůj oprvdu oficiální fanklub v Německu. Dále sem Budeme přidávat videa, fota, popřipadě i nějaké...

Zobrazit více
First Czech and Slovak US5 fanclub

First Czech and Slovak US5 fanclub
Vítejte všichni čeští a slovenští fanoušci US5!!!!!!

NEDÁVNÉ AKTIVITY
First Czech and Slovak US5 fanclub změnil(a) svůj Web.

facebook na izzyho

6. února 2011 v 18:03 | l

Izzy - facebook 2

30. ledna 2011 v 18:57 | RoMaNkA |  Christopher Izzy Gallegos
mluvím o Royalu Rumblem, vím, že ex-& @ ^ D členy bych chtěl hodit přes lano vrcholu!


izzy zajimavosti :)

6. února 2011 v 17:50

Povolání: Zpěvák, tanečník
Věk: 27
Datum narození: 19. 09.
1983
Místo narození: Orlando, Florida, USA
Znamení: Panna   aktuální horoskop »
Výška: 170 cm
Člen skupiny: US5

Fotky
165

Izzy Gallegos
Izzy Gallegos
Izzy Gallegos
Izzy Gallegos

Videoklipy
16


zajimavosti us5

6. února 2011 v 17:45 | l

O skupině

US5 - německo-americká skupina, kterou má na svědomí Lou Pearlman. Složil ji z vítězů televizní reality show "Big In America" Skupina adeptů a mladých chlapců se stále zužovala. Těch pár nejlepších poslali stanovat do lesa vyvíjet svůj talent a připravit se na šílenství, které se kolem nich strhne. Na každém německém billboardu v každé německé hitparádě se začali objevovat se svým singlem "Maria". Dostali ocenění od německého rádia Music Awards "Best Newcomer 2005" (Objevroku 2005). "Tohle je poslední chlapecká skupina", říká Lou Pearlman, je pyšný na své muzikální imperium a úspěšné nahrávání. A proč Lou Pearlman zakládá jen chlapecké skupiny? "Bůh tvoří málo dívek a já budu vždy tvořit jen chlapecké skupiny. Pearlmanův mezinárodní úspěch založil popové skupiny jako<="" div="">

Diskuse1298

  • 22. 01. 2011martinajj bohuzel se rozpadli ...
  • 24. 11. 2010MišiatkoooHoliday uz aj s Jaysonom...
  • 12. 11. 2010SáraRichie1Back Again...
  • 07. 11. 2010pájaHoj holky newíte název jejich ...
  • 06. 11. 2010!ale v Bravíčku bylo,že se rozpadli! ...
  • 25. 10. 2010GuityDoufám že jo......
Upravit profil skupiny

  • Nástroje
  • Zpěv
  • Zpěv
  • Zpěv
  • Zpěv
  • Zpěv
  • Zpěv
  • Zpěv
  • Zpěv
  • V letech
  • 2005-2008
  • 2005-2007
  • 2005-?
  • 2005-?
  • 2005-?
  • 2007-2009
  • 2008-?
  • 2009-?

Fanklub2273



zajimavosti th!!

6. února 2011 v 17:41 | l
  • Nástroje
  • Bicí
  • Zpěv
  • Baskytara, zpěv
  • Kytara,zpěv, piano
  • V letech
  • 2003-?
  • 2003-?
  • 2003-?
  • 2003-?

Videoklipy17


dvojcata bill and tom foto

6. února 2011 v 17:40 | luca

tokio hotel foto

4. února 2011 v 21:52 | luca
mensi trapas s mayley

animacky tokiacku !!

4. února 2011 v 21:36 | l

tom kaulitz nenoda s vyagrou

4. února 2011 v 21:26 | luca

TOKIO HOTEL: NEHODA S VIAGROU!

STARS: Tokio Hotel: Nehoda s viagrou! - foto
Zdroj: Profimedia.cz
Nevídaný šok připravil fanouškům Tokio Hotel Tom Kaulitz (20). Vyšlo totiž najevo, že bratr Billa rád experimentuje s drogami a ty mu přivodily pořádný trapas!
Tom byl minulý týden na Tchajwanu. Užíval si tam volno a s kamarády často obráželi diskotéky nebo bary. "Koupil jsem na ulici od dealera nějaké tabletky," otevřeně přiznal Tom s tím, že byly modré. "Ptal jsem se ho, jestli to není viagra, on mi ale řekl, že v žádném případě, že jde o extázi!"

Kluci tedy na nic nečeklali a kopli pilulky do sebe. "Nic se nedělo, tak jsme si dali každý ještě dvě. Pořád ale nepřicházel žádný efekt, tak jsme to zabalili a šli spát!"

Ráno je ale čekalo opravdové překvapení. "Strašně mě bolela hlava, bylo mi na zvracení a viděl jsem rozostřeně,"popisuje Tom: "Nejšílenější ale bylo, že můj penis byl tvrdý jako kámen a stát mi vydržel dva dny!"

Nic takového prý muzikant z Tokio Hotel ještě nikdy nezažil: "Bylo to strašně nepříjemné! Nikomu bych to nepřál zažít. Drogy už nikdy zkoušet nebudu!"




tomovi boty :)

4. února 2011 v 21:25 | luca

izzy ma narozky :)

4. února 2011 v 17:46 | l

Narozeniny..Pozdě ale přece..:)

29. září 2007 v 12:21 | Naurulokki |  Izzy Gallegos
Izzy slaví narozeniny

Právě dnes je tomu 24 let od doby, co se v Orlandu na Floridě narodil chlapec jménem Izzy Gallegos. Už od mládí se věnoval muzice, ale nikdo nejspíš v tu dobu ještě netušit, co z něj vyroste. A už to bude skoro 3 roky, co Izzy působí jako zpěvák ve skupině US5 společně s Richiem, Chrisem, Jayem a Mikelem. Proto bychom mu chtěli popřát ještě mnoho úspěchů v jeho kariéře a v US5! Hodně zdraví a lásky!

HAPPY BIRTHDAY IZZY!

us5 rozhovor :)

4. února 2011 v 17:41 | l

rozhovor s us5..

22. 9. 2007
Mikel je zadaný..............................................................................................
Mikel: Ne , nemám žádnou přítelkyni. Holky, s kterými si občas vyjdu, jsou jen kamarádky. Já totiž s většinou mých bývalých přítelkyn vycházím dobře. Neměl bych ted' ani žádný čas pro opravdový vztah....
Nemáš ukončenou školu.......................................................................................
Mikel: Co to je za nesmysl? Mám náhodou ukončenou průmyslovku.
Prý jsi byl u toho, když umíral tvůj dědeček.................................................................................................................
Mikel: Můj děda Edward zemřel na rakovinu a v klidu ve své posteli. Držel jsem ho při tom za ruku.Vždy při mně stál a ještě dnes mi hodně chybí.
Chris ve skupině končí.........................................................................................
Chris: Klídek! Ve skutečnosti je to tak, že mi před několika týdny přišel povolávací rozkaz. Samozžejmě ted' nehodlám přejít do armády. Proto jim musím ukázat svou uměleckou smlouvu-pak se uvidí....Pauza v US5 by pro mě ale bylo to nejhorší! Budu vás informovat!
Chodíš se svou bejvalkou...................................................................................
Chris: Jana a já jsme se po svém rozchodu před 10-ti měsíci vůbec nestýkali.Myslím, že je to dost obtížné si po ukončení milostného vztahu vybudovat přátelství...
Pohádal ses se svými rodiči.................................................................................
Chris: Každý ,kdo viděl show ,,Big In America" ví, že byli proti mému přání, stát se popovou hvězdou. Ted' mě, ale podporují jak jen to jde, a jsou na mě pyšní!
Richie bude filmovou hvězdou..............................................................................
Richie: Opravdu jsem obdržel dvě nabídky z Hollywoodu! Jedna byl film s Nicole Kidman, druhá komedie s Johnem Travoltou. To bylo hodně lákavý- ale odmítl jsem to! Zůstanu s US5. Jen tak odejít? To bych fanouškům nemohl nikdy udělat!
Trpíš anorexií.....................................................................................................
Richie: Zhubnul jsem jedno nebo dvě kila- ale jenom protože poslední dva měsíce byly tak tvrdé! Rozhodně nemám anorexii! To je dost zívažný problém a každý, kdo tím trpí, si musí sehnat pomoc!
Tvoji rodiče jsou milionáři.....................................................................................
Richie: To si myslí každý, protože můj otec je známý právník v Chicagu. Není to ale pravda.Bohužel!(smích) Jinak bych mohl nonstop nakupovat...
Izzy byl ve vězení....................................................................................................
Izzy: Ještě když jsme žili v Americe, byl jsem s Richiem na koncertě Aarona Cartera. Chtěli jsme se dostat do zákulisí, ale ochranka nás nenechala projít. Naštval jsem se a začal kolem sebe pohazovat věci. Za chvilku přišla policie a nasadila mi želízkaNevzali mě ale k sobě na revír, počkali, dokud jsem se neuklidnil...
Tvá mamka žije v karavanu....................................................................................
Izzy: Nejenom ona, ale celá rodina!Ne proboha! Máma žije v normálním baráku v Sacramentu v Kalifornii. Není nijak bohatá, ale tohle si dovolit ještě může!
Jsi zamilovaný izzy ?...................................................................................................
Izzy:To by bylo hezký! Nebyl jsem zamilovaný už léta. Taky nemám nic se zpěvačkou Irou z Malty, jak se hojně šíří po internetu. Znám ji-ale stejně tak tisíc jiných lidí. Kdybych se všemi něco měl, bylo by toho pak trochu moc...
Jay se jmenuje Tarek.............................................................................................
Jay: Moje křestní jméno je skutečně Tarek, Jay je moje druhé křestní jméno. Otec je Peršan a chtěl mi dát muslimské jméno, moje anglická matka chtěla zase evropské.V US5 se jmenuju Jay! Zní to tak mezinárodně a taky se to líp pamatuje!
Pracoval jsi v striptýzovém baru..........................................................................
Jay: Pracoval jsem tři roky jako barman v jednom baru v Berlíně. Není to ale žádný striptýzový podnik! Mixovat koktejly mě vždy bavilo. Jakmile to ale začalo být s hudnou vážný, skončil jsem s touhle prácí.
Mluvíš německy....................................................................................................
Jay: Vyrůstal jsem v Německu, samozřejmě že mluvím německy.Ale při rozhovorech a v televizích mluvím anglicky. Je to jazyk aší skupiny.

tajenstvi us5

4. února 2011 v 17:40 | luca
US5 vyzradili svá tajemství! Popcorn, Únor 2006 Skupina US5 vyhrála soutěž Big in America a teď se snaží dobýt svět. Zatím se jim podařilo prorazit za velkou louží a v Německu, ale tím jejich tažení nekončí! Kluci otevřeli POPCORNu svá srdce...
CHRIS:
Mám rád dvě holky! Citlivý, zasnění, romantický - takový je podle svých slov Christoph Watrin (narozen 7.8.1988 v Kolíně nad Rýnem). Jeho rodiče Evelyn (učitelka) a Reinhard (obchodník) souhlasili s hudební kariérou svého syna pod podmínkou, že musí dodělat střední školu. Takže vedle nahrávání ve studiu bifloval. Předtím se ještě rozešel se svojí láskou Janou: "Už to nešlo, city se nějak vytratily. S Janou jsem prožil své první milování, na to člověk nikdy nezapomene. Ona už měla zkušenosti, pro mě to byl první opravdový sex. Bylo to jiné, než jsem si představoval, ale bylo to moc hezké! Teď jsou v mém životě dvě holky: moje nejlepší kámoška Steffi a moje sestra Eva . Když je mi mizerně, můžu těm dvěma kdykoliv zavolat, s nimi probírám všechny problémy!" "Chris se se svou láskou rozešel, na holky ale nezanevřel: kámoška a ségra mu dělají vrby!"
JAY:
Všechno musím mít pod kontrolou! "Jsem tím posedlý, některé lidi tím doháním k šílenství," říká o sobě Jay Khan (narozen 31.3.1982 v Londýně), který je z US5 nejstarší a nejrozumnější. Syn Angličanky a Pákistánce vyrůstal v Londýně a Berlíně. Před US5 Jay vydělávat psaním písniček, kromě toho pracovat tři roky ve vyhlášeném baru v Berlíně. A jak je na tom s láskou? "Čtyři roky jsem chodil s jednou holkou, byla to moje první láska. Bohužel na začátku roku 2004 to nějak vyprchalo. Od té doby jsem sólo, ale to neznamená, že se u mě v téhle oblasti nic neděje," směje se Jay, který v Berlíně maturovat na francouzkém gymplu. "První milování? Nic moc! Proběhlo to strašně rychle a byl jsem z toho zklamaný!"
RICHIE:
V životě to neměl lehké! Stydlivý Chris "Richie" Stringini (narozen 28.11.1988 v Chicagu) to nemá jednoduché: "Ve škole to byla katastrofa. Od malička mi dělá učení problémy, jsem dyslektik, pletu si čísla a slova. Všichni se mi kvůli tomu smáli," vypráví Richie, který kvůli tomu často měnil školy, až měl nakonec soukromého učitele. Kromě toho si přivydělával jako manekýn a herec, při natáčení Lizzie McGuire se před dvěma lety zamiloval do herečky Lalaine. Momentálně je ale sám: "S Lalaine jsem se rozešel když jsme rozjeli US5." "Víc než francouzké polibky jsem zatím nezkoušel"
IZZY:
Jsem divoký! Izzy Gallegos (narozen 19.9.1983 v Stocktonu/Kalifornie) je divoký, vtipný, bláznivý a rozjíždí jak na jevišti, tak v lásce: "Poprvé jsem se líbal v sedmi letech s dcerou svého baseballového trenéra. Nachytal nás a já to pak pěkně slíznul," směje se. Když mu bylo 16, vylítnul ze školy, protože jedné holce ustříhnul copy: "Byla to pomsta - ona mi do vlasů nalepila žvýkačku!" Se svou první přítelkyní chodil tři roky a s ní se také poprvé miloval: "Bylo to super!" Rozešel se sní, když mu bylo 18, a odjel do Orlanda, aby se stal hudební hvězdou. Jako jediný ze skupiny má přítelkyni: Carly je vizážistka. Izzy: "Rád flirtuju, ale Carly jsem slíbil věrnost!" "Izzy má 11 tetování, piercing na spodním rtu a prsní bradavce."
MICHAEL:
Smůla se mi lepí na paty! Cool styl a děsná smůla! Michael Johnson (narozen 18.7.1987 v Mainzu) vždycky všechno slízne: "Jsem fakt smolař," směje se, ale díky svému šarmu se z každé nepříjemné situace dostane: "Ve škole jsem byl mist ve vymlouvání, učitelé mě kvůli tomu nesnášeli!" Po základní škole studoval na obchodce. Teď prohání každou sukni: "Rád flirtuju, už jsem párkrát balil i dvě tři holky najednou." Se sexem začal brzy, ve dvanácti ho po párty svedla jedna třiadvacetiletá slečna! Také má za sebou zkušenosti s drogami, ale nerad o tom mluví: "Slíbil jsem dědečkovi, že se toho svinstva už nedotknu!" "Michael si bezstarostné dětsví moc neužil"

jak dobre znas us5 udelej si test!!

4. února 2011 v 17:38 | l

jak moc dobře znáš us5-test

22. 9. 2007
1. Kdo málem musel ze skupiny odejít? a) Richie b) Izzy c) Jay
 2. Jak se jmenuje Mikelova holka? a) Lena b) nemá holku c) Joanna
3. Kolik ma Izzy celkem tetování? a) 10 b) žádné nemá c) 17
4. Jak se jmenovala Richieho kočka? a) Sweethart b) Kate c) Killercookie
 5. Kdo je ze skupiny nejstarší? a) Jay b) Chris c) Mikel
 6. Kolik je Chrisovi let? a) 17 b) 18 c) 20
7. Čím by byl Jay, kdyby nebyl v US5? a) byl by zedník b) byl by herec c) psal by texty písniček pro ostatní skupiny
8. Jak se jmenuje Chrisův brácha? a) Daniel b) má jen sestru, bráchu ne c) Justin
9. Kolik měl Izzy vážných známostí? a) 10 a víc b) 6 c) 2
10.Čím je Chrisova maminka? a) učitelkou b) právničkou c) prodavačkou
11. Nejlepší Richieho kamarád z US5? a) Mikel b) Chris c) Izzy
12. Jak vznikla skupina US5? a) jsou to bratři b) z reality show Big In America c) jsou to kamarádi ze základky
Teď si zkontrolujte vaše odpovědi a za každou zprávnou odpověď si započítejte 1 bod. A nepodvádět:))) 1. a), 2. c), 3. c), 4. c), 5.a), 6. b), 7.c), 8. b), 9. c), 10 a), 11. b), 12. b)
12 - 10 bodů Tak ty se fakt vyznáš! Je vidět, že se ti US5 líbí stejně jako nám a jsi jejich velkej fanoušek! Jen tak dál!!!
9 - 5 bodů O US5 nevíš sice úplně všechno, ale na co taky. Máš základní informace a to bohatě stačí!
4 - 0 bodů No, popravdě řečeno moc velký přehled nemáš, ale to nevadí. Stačí se kouknout na náš blog!

jaky typ holky maji radi us5

4. února 2011 v 17:36 | luca

us5 pro bravo:rozhovor

22. 9. 2007
CHRIS Výška: Já mám 180 cm a ona by měla být menši, něco mezi 170 a 175 cm! Vlasy: Většinou se mi líbí blondýny. Postava: Moje holka by měla mít sportovní postavu. Styl oblékani: Pohodové a trendy! Nemám rád ty typy s tunou make- upu a s těma malinkejma taštičkama od Gucciho! Charakter: Měla by být vtipná a pohotová a trochu romantická. Měl bych mít tu možnost s ní mluvit o Bohovi a o světě a zároveň by mi měla umět naslouchat a poradit, když mám problém. Hobby: Měla by milovat sport a hudbu. Rád bych si s ní šel zasurfovat.
IZZY
Výška: Malá! Já taky meřím jen 170cm. Vlasy: Moje holka musí mít dlouhý vlasy, barva mě vůbec nezajimá. Postava: Musí vypadat zdravě. Styl oblékani: Mám rád, když má holka vlastní styl- čím ulítlejší, tím lepší. Charakter: V první řadě je pro mě podstatný, aby mě měla ráda takovýho jaký jsem. A já vím, že to může být dost těžký, protože na jednu stranu se chovám jako cvok, ale zároveň mám občas rád klid a samotu. Hobby: Rock´n ´roll, partys, cestování a hodně dobrodružstvi.
RICHIE Výška: Měřím stejně jako Izzy, jenom 170 cm. Ona by teda měla být o něco menší než já. Barva vlasů: Blondýnky mi připadají dost sexy! Postava: Musí se mi libit celkově. Styl Oblékání: Divokej, ale i sladkej! Mám rád, když holka zkouší stále nové sexy styly. Charakter: To nejdůležitější: Musi mít smysl pro humor! A silný nervy, protože občas melu celý dny nesmysli. Hobby: Haloween! To by byl můj sen strávit s dívkou snů můj oblíbený den v roce!
JAY Výška: Při mý výšce 188 cm mi to je celkem jedno. Barva vlasů: Na rozdíl od mých kolegů se mi líbí holky s krátkýma vlasama. Postava: Štíhlá! Styl oblékání: Mám rád minisukně a líbí se mi, když se holka obléká sexy. Charakter: Neměla by být drzá. Nejsem žádnej drsňák, ale prostě nemám rád ty s "plnou hubou keců". Měla by se chovat jako dáma. Hobby: Abychom spolu strávili co nejvíce času, tak by se mnou měla chodit do fitka a na párty!
MIKEL Výška: Rozhodně by neměla být vyšši než já (178cm) Barva vlasů: To mi je úplně jedno. Ať kudrnatý vlasy nebo rovný, blond nebo tmavý -mně se líbí všechno Postava: Štíhlá, ale ne moc vyhublá! Styl oblékání: Mám rád, když se holka obléká trochu nobl. Charakter: Má dívka snů je spiš klidnějšiho typu. Ale zas ne taková ta malá šedá myška, ale spiš taková cool pozorovatelka. Nemám rád, když si hraje na miláčka všech. Ale, když jsem spolu na párty, tak se může klidně trochu rozjet. Hobby: Párty a tancování

rozhovor s izzym a s richym

4. února 2011 v 17:34 | luca

rozhovor s Richim a izzym

22. 9. 2007
Rozdovor s Richiem Bravo:
Ruku na srdce - jak často myslí kluci na sex?
Richie: Někde jsem četl, že každých 15 vteřin. U mě je to tak každých 10!
Bravo: To jsi hodně upřímný...
Richie: Jsem taky jenom kluk, a takoví prostě jsem...
Bravo: Prý ale chceš počkat se sexem do svatby. Je to pravda?
Richie: Jo! Jsem věřící a myslím, že mám dost síly na to, to vydržet.
Bravo: Nemáš pocit, že o něco přicházíš?
Richie: Myslím, že čím dýl si počkám, tím hezčí to pak bude!
Bravo: A jak by měla vypadat holka tvých snů?
Richie: Holka, která by mě chtěla sbalit za každou cenu, by mě spíš odpuzovala. Spíš mě láká, když se na mě významně podívá a pak zas přehlíží...
Bravo: Uděláš první krok?
Richie: V tomhle ohledu jsem docela sebevědomej. Když něco chci, tak to taky dostanu! Bravo: Věříš na lásku na první pohled?
Richie: Zamilovat se do cizí holky bych asi neuměl, ale opravdová láska je o něčem jiným. Tu si dovedu představit jen s holkou, kterou znám a který důvěřuju.
Rozhovor s Izzym
Bravo: Co se holkám na tobě líbí?
Izzy: Myslím, že oceňují mojí přímočarost. Na mě je vždycky vidět, jak mi je a co si myslím.
Bravo: Kam až jdeš na prvním rande?
Izzy: Jak se to prostě vyvrbí. Nikdy nic nečekám. Ať už skončíme v tattoo shopu, v pizzerii nebo u ní- bude to cool!
Bravo: Takhže nejde jen o sex?
Izzy: Je to předsudek myslet si, že chlapům jde jen o to jedno. Jsou i ženský, který myslí často na sex. Neni to typicky chlapský- je to typycky lidský!
Bravo: Máš nějaké erotogenní zóny?
Izzy: Břicho a pak za krkem jsem hodně citlivej! Když mě tam začne holka hladit a líbat, šílím!
Bravo: A o čem sníš?
Izzy: Rád bych jednou zulíbal ženskou přímo na pódiu a v zákulisí bysme to pořádně rozjeli...
Bravo: Co tě na holkách odpuzuje?
Izzy: Nesnášim barbíny. Takový ty bloncky jako Paris Hilton. Tam je přece jasný, že její láska je tak opravdová jako její umělý nehty! Bravo: Co je pro tebe důležitější: vztah, nebo sex? Izzy: Určitě bych chtěl mít přítelkyni, ale do tý doby.......